Wysłany: 2005-09-01, 08:42 hasło do konta umarłego:P hakera Bandit
ok. wiec jak złamać hasło ma ono o 15 znaków i nie zabardzow wiem jak jez przyhakowac.
haslo do konta Bandit to jest to od umarłego hakera żeby wbic do ARC. ja majla niestety usunałem i nie znam hasła jeżeli ktoś zna prosze mi podać. Mile widziana wersja PL.
z Góry dzieki
Czy skasowałeś ten list z 14 kwiet. jeżeli tak to popatrz na pierwszy link od góry i się do niego podłącz :wink: hasło i login powinny być pod miejscem na wpisywanie tak jak w systemie usług wewnętrznych Uplink
Edit:
Dodam jeszcze tylko jezeli skasowałeś list z 14 kwiet. to masz sprubować się zalogować i dać się "złapać" żeby dostać Objawienie i misje od ARC lub Arunmor (czy jakoś tak :D )
Coz trzeba wiedziec jak sie dac zlapac :P Logi trzeba usunac zeby black screena nie bylo, po prostu musisz grzebac u nich na serwie i zostawic slady grzebania. Potem usunac logi z internic bo przez niego najlatwiejk sie laczyc i czekaj. po paru dniach, moze tygodniu nie pamietam dostajesz list, z informacja ze wiedza ze to ty sie wlamales etc etc ale chca zebys robil dla nich :) no i dostajesz objawienie - revelation
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum