http://www.modlink.net/fi...atewayMaker.zip w tym programie możesz robić gatewaye :D też miałem na początku ambicje żeby jakiś zrobić ale skończyło sie tylko na nich :mrgreen:
_________________ Betatester Polish Uplink Mod Niechaj to narodowie wżdy postronny znają, iż Polacy nie gęsi, swego moda mają Aktualna wersja:0.04
eee ale mi chodzilo o cos do robienia cpu itp. bo wyraznie zaznaczylem ze UMIEM robic gatewaye
a robie wlasnie gateway makerem ktory sciaglem z tad(uplinkpl.info)
Witam.
Mam problem z rozpakowaniem pliku data.dat jaki i world.dat. Jak go potraktuje winrarem to jest "Archiwum ma niewlasciwy format lub jest uszkodzone" i koniec. Nie moge sie dostac do srodka i wkleic nowe getawaye. Sciagalem nowe wersje winzip i winrar to samo. Instalowalem od nowa Uplink i nic. Mam path 1.31 i wersje ang, WinXP+SP1. Dodam ze gra dziala.
Jakies pomysly?
juz wiem!
trzeba narysowac w paincie nowy np. procesor.
zapisujem go jako np. cpu.tif zmniwjszyc go troche zapisac jako cpu_t.tif
zrobic plik txt tam pokombinowac zeby wpisac taktoeanie procesora nazwe i cene. jak w gatewayach.
w graphics o ile macie atki katalog jak niee trzeba go zrobic robicie katalogo cpu
tam w grywacie cpu.tif oraz cpu_t.tif
do data (jak nie ma zobic) dokladamy katalog CPUs tam wgrywamy nasz txt w tym wypadku musi sie nazywac cpu.txt i dziala(przynajmniej u mnie ;p)
ale ja dobry jestem :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum