zauwazylem ze nigdzie na forum nie ma dokladnych instrukcji co do tego wiec podam wszystko dokladnie: mam misje dla Arunmor z LANem ARC wchodze pierwszy raz i jest:
router, blokada1,mostek,blokada2, modem.
lacze sie do modemu (po obejsciach ofcorz) do ip konwerter wpisuje numer.
mam adres.
lacze sie tam i mam to samo tylko traz jestem polaczony z modemem (na lanview to widze)
(oszust jest wlaczony) uzywam sonda lan czy skanerlan ktores z tych i dostaje nowe :
hub1,terminal,hub2, i rozne ciemne kwadraty aha i jeszcze cos tam jest ale to niepotrzebne MAM PWNOSC niech nikt nie pisze polacz sie do tego. ok probuje do 1huba-nie da sie, probuje do 2 huba nie laczy sie, do terminala - nie laczy sie i co oco chodzi co mam dalej zrobic??????
Ostatnio zmieniony przez ReiLord 2006-11-04, 11:56, w całości zmieniany 1 raz
eeee a jak screeny print screenem? sory ale troche ciemny jestem bo nie robie screenow na codzien
a nie idzie sie domyslic?
prrzeciez prosto sie domyslic jak to wyglada
to nie musi wgladac
Naciskasz przycisk PrintScreen i wklejasz go do np.paint albo ściągasz Fraps i chyba tam orginalnie jest klawisz F10 i nie musisz wtedy tego wklejać :wink:
_________________ Betatester Polish Uplink Mod Niechaj to narodowie wżdy postronny znają, iż Polacy nie gęsi, swego moda mają Aktualna wersja:0.04
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum