Wysłany: 2005-09-18, 14:03 Prześledź ostatnie Operacje Konta
Mam problem, wbijam się do banku szuka passówdo tego konta usówam logi itd. Potem wchodze na konto tego ludka, lukam tam na ten bilans czy coś tam. I nie wiem jak mam napisać do nich odpowiedź żeby oni zrozumieli o zaliczyli mi misję HELP !!
Musisz sobie spisać nr. ip banku i nr.konta z logu w bilansie potem się rozłączasz i kasujesz logi w NP.InetNIC potem łączysz się z bankiem ,którego IP sobie spisałęś i logujesz się na konto ,którego br.sobie spisałeś i patrzysz kto jest właścicielem.Załączasz maila i naciskasz "odpowiedź" i pod samym tekstem wpisujesz np.Jan Kowalski i naciskasz "wyślij" :D
Dodam że jeżeli znasz nr.ip swojego banku i nr.konta to możesz od razu sobie "pożyczyć" od gościa trochę pieniędzy :twisted: :twisted: :twisted:
_________________ Betatester Polish Uplink Mod Niechaj to narodowie wżdy postronny znają, iż Polacy nie gęsi, swego moda mają Aktualna wersja:0.04
taa i z tym pozyczaniem jest bez sesu... mialem misje gdzie koles mial na koncie ponad 800000c przelalem se 800000c na swoje konto w banku Uplink kupilem najlepsza brame max prockow pamiec najszybsze lacze caly najnowszy soft jaki byl i zostalo mi jeszcze ponad 300000c ^^ lol :P o i tu zrobili bez sesu bo juz kasa za misje sie nie liczy.... a jak kupilem nowa brame to odrazu skoczyla mi ranga z 10 na 8 :D teraz pozostaje wykonywac misje tylko dla rangi ... ale bez sesu sie tak gra...
Jak chcesz ja tam przelałem sobie 900k i zostało mi jedynie 80k :twisted: kupiłem sobie oprogramowanie i sprzęt ale wcześniej zainstalowałem sobie tą bramę http://www.modlink.net/fi...eways/nanos.zip i kupiłem do niej wszystko co się tylko dało :D
_________________ Betatester Polish Uplink Mod Niechaj to narodowie wżdy postronny znają, iż Polacy nie gęsi, swego moda mają Aktualna wersja:0.04
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum