Mam problem niewiem jak dostać się do serwera. złamałem jedno hasło w "Ważna posiadłość" a drugie zabezpieczenie bo tam już się dostać nieumiałem złamałem poprzez Forced lan. Czy możecie mi rozjaśnić troche tą sytuacje bo nieumiem się połapać sonda już niczego niewykrywa tak samo jak i też skaner :(
Naciskasz "oszust_lan" na terminal gdzie pisze "ważna podsieć" potem normalnie łączysz się do kontrolera i łamiesz hasło , wyłączasz zabezpieczenia a potem lecisz dalej :wink:
_________________ Betatester Polish Uplink Mod Niechaj to narodowie wżdy postronny znają, iż Polacy nie gęsi, swego moda mają Aktualna wersja:0.04
Innego sposobu nie widzę no chyba że byś podesłał mi na maila swojego usera to bym go rozkminił :wink: i bym ci napisał co jak i gdzie trzeba zrobić :mrgreen:
_________________ Betatester Polish Uplink Mod Niechaj to narodowie wżdy postronny znają, iż Polacy nie gęsi, swego moda mają Aktualna wersja:0.04
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum