Wysłany: 2005-09-26, 22:06 Znowu LAN (pomocy!) . . .
Mam polską wersję Uplinka v 1.3 . Trochę się w grę wkręciłem i mam max wypasiony bramę.
Lecz jednej rzeczy nie mogę przeboleć - łamania Lan-u. Potrafię się połączyć w siecią lokalną. Na samym początku daje Skaner Lan, później Sądą Lan sprawdzam wszystkie połączenia. W końcu łączę się przez parę hubów do jakiegoś Serwera Identyfikacji, łamię zabezpieczenia, podłączam się do chronionego locka, a za nim jest jeszcze jeden, który zabezpiecza Główny Serwer i z nic nie mogę się z nim połączyć :evil: Tylko za pomocą Force lan mogę go złamać ale wtedy admin się wkurza :( Czy mógłby mi ktoś powiedzieć co jest z tym grane !!?? Błagam !!
chyba wiem co to za lan jeden z pierwszych
tam masz prawdopodobnie mostek on wylacza 1 lock ale aktywuje 2 wiec musisz tak zrobic bys sobie otworzyl lock besposredni do serva
a jak masz problem to sprwdz do jakiego terminala sie odnosi lock i mozesz sprobowac go oszuac oszustem ale dziala tylko na prostych terminalach:P
prawdopodobnie ten 1 lock blokuje dojscie do modemu i praktycznie z tego co zauwazylem zadko sie uzywa force zawsze jest jakies dojscie
PS ja sie moge mylic tez jestem nowy wiec niech karpiu, piotrek czy red queen mnie sprawdza:P
Najpierw skanujesz wszystkie elementy sondą a potem włamujesz się do kontrolerów i wyłączasz zabezpieczenia i skanujesz dalej na końcu załączasz force lan i traktujesz te trzy kłódki, które będą na samym dole(niestety ale zaloguje się admin)szybko łączysz się do głównego kompa i robisz to co trzeba :wink:
To nie da się obejść te 3 ostatnie locki bez Lan Force ?? Musi być chyba jakiś sposób !! :evil: A i tak jak użyje Lan Force to po 10s wywala mnie zdalny host - mam za mało czasu !!
Mam jeszcze jedno pytanie: jak zniszczyć główny komputer w LANie ?? Mam misję, że muszę zniszczyć wszystkie dane i cały system. Z wejście do komputera nie mam problemu (dzięki waszym postom), ale coś chyba robię nie tak. Najpierw wchodzę w konsolę i wpisuje:
cd usr
usuń
cd sys
usuń
zamknij
Następnie sprawdza kernel i jest jakiś błąd a potem wyrzuca z sieci zdalnych użytkowników (czyli mnie), usuwam logi, ale gdy wchodzę na serwer wiadomości UPLINK to jest napisane, że została zniszczona baza danych, a nie cały komputer. Jak z tego wybrnąć ??
Ja miałem podobnie tylko że nie miałem czasu na zresetowanie bo admin mnie rozłączał a po ponownym podłączeniu katalog sys był znowu więc się wku...rzyłem i wpakowałem objawienie :twisted: i było o tym w wiadomościach że komp został rozp... Więc sam sprubuj z objawieniem :twisted: a na pewno ci się uda :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum