Elo.
Wiecie może jak się włamać do banku?
I jakie do tego potrzebne są programy?
Jeśli byście mogli to opiszcie tutaj całe te zadanko :)
Z góry dzięki.
A jeśli wam się nie chce opisywać to trudno ale wolę z opisem :) :D
Ehhhh.. ty amsz problem z bankami?! :D To akurat misje które wydają mi się wyjątkowo przyjemne i w miarę łatwe.
Miałem kiedyś do wykonania kilka misji związanych ze zniszczeniem czyjegoś życia + przelewy i śledzenie hackera... WYkonałem wszystko jednym duszkiem bez robienia backupów, dla wyluzowania uruchomiłem sobie misję polegającą na sprawdzeniu "Balance"[w polskiej wersji chyba "Stan konta"]. I bum! Zapomniałem o trackerze i mnie dorwali :D Coś około 5 godzin gry poszło w piach.
Stary zanim cos napiszesz to łaskawie przejrzyj forum co :? Nie dosc ze bylo o tym w artykulach (to juz chyba wiesz) to bylo jeszcze full tematow na forum. Trudno sobie poszukac ?? Odrazu walic tematem? Ja pierdziele :/
Nie denerwuj sie, judziom sie nie chce czytac forum, to tym bardziej nie chce im sie czytac regulaminu i ja dobrze o tym wiem. Ale jesli mielibysmy tylu urzytkownikow zarejestrowanych co np. www.cyberfoto.pl to dawalibysmy bana za samo stwierdzenie: "nie chcialo mi sie".
_________________ Don't hesitate to mute yourself...
8)
[ Dodano: 2005-10-29, 14:22 ]
A jeszcze jedno.
Mógłby ktoś podać programy któe tżeba mieć do włąmania się do banku?
8)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum