Wysłany: 2006-01-18, 22:06 Drugie logowanie do banku bez namierzania, ale czy napewno?
Wpadłem na taki pomysł że zamiast na szybko szukać jakiś informacji w banku mozna złamać hasło konkretnemu użytkownikowi i zalogować się jeszcze raz (zwyczajnie, bez łamania haseł).
Sposób się powiód. Monitor namierzania nic nie wskazywał. Jednak po kilkunastu godzinach zostałem złapany.
Jednak byłem namierzany? Jeśli tak to w jaki sposób usunąć logi z tego włamania?
Pewnie nie usunoles logow na InterNIC'u po wszystkim. awsze musisz usuwac niewazne co robisz. chyba ze bierzesz zlecenia albo kupujesz akcje na gieldzie to nie :P
Zreszta przy odpowiednim sprzecie nawet przy pierwszym wlamie na konto nie zaczyna namierza. Ale to potrzeba Bypassow do tego
_________________ Krzyknęli "Zniszczenie" i spuścili ze smyczy Psy Wojny
No nie koniecznie musisz w InterNIC'u, ale tam jest najprosciej. Nie potrzeba wcale usuwac logow z serwera na ktorym robisz wlam, o ile usuwasz na ktoryms co to go miales po drodze. Z tym ze musisz to robic zaraz po wlamie.
_________________ Krzyknęli "Zniszczenie" i spuścili ze smyczy Psy Wojny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum