od poziomu agenta uplink zalezy to do jakich misji masz dostęp a zauwaz ze jak grasz np tydzien to misje typu kradziez pliku stają sie trudniejsze niz na początku
OK. Wielkie dzięki za info :grin: Teraz chyba już wszystko wiem :mrgreen:
[ Dodano: 2006-01-23, 08:53 ]
Aha, jeszcze jedno pytanko. Gdzie znajdę pełną skale tych kategorii :?: .Ostatnio dość często zmienia mi się neurommancer (po tych misjach gdzie rozwalam kolesiom życie) i musze wiedzieć ile mi brakuje do ideału :wink:
Wow :!: Obszerny post :lol: Dzięki Programmer za info. Szczególnie za to gdzie pisze za co dostaje neurommancera. Teraz już wiem dlaczego jestem socjopatą :twisted: :twisted:
_________________ Why you stand on that silent platform? Fight the war; Fuck the norm.
1. Ja jestem z małej litery!!
2. Ja mam teraz Morally Bankrupt :)
A o ile sie nie myle to te liczby obok rang uplinka to jest ile punktow masz zdobyc (punkty zdobywasz za wykonywanie misji - tyle punktow jaki poziom trudnosci).
Neuromancera tlumaczyc nie bede bo prosciej sie chyba nie da.
Dzięki Prog... eee to znaczy programmer :D . Według moich obliczeń niedługo też będę morally bankprut :twisted: :twisted: :twisted: . Sam nie wiem czy to dobrze czy źle :?:
_________________ Why you stand on that silent platform? Fight the war; Fuck the norm.
A dzis wygrzebalem inny fragment kodu, bedacy czesciowo odpowiedzia na pytanie czym sie rozni 'remove computer' od 'remove company'. Otoz ponizej pokazany jest kod odpowiadajacy za prawdopodobienstwo wygenerowania danego typu misji zaleznie od posiadanej rangi.
Jak widac, szansa na wygenerowanie misji typu 'remove company' jest zerowa. Nie myslcie ze misja trace user to namierzanie hakera - ponizej w kodzie jest linijka, ktora sprawia, ze 30% (lub inna wartosc wybrana przez gracza) przestepstw komputerowych skutkuje wygenerowaniem tej misji.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum