Ja mam range mage (5 bodajze) wykonalem 4 misje specjalne od Arunmoru i doszedlem do takiej w ktorej ARC wypuszcza Revelation i ja musze go powstrzymac. Masakra. Ktos doszedl do tej misjii??
ja to przeszedlem, ale zdadzam sie ze to masakra. Nie zajmuj sie Centralami po nie ma sensu nie zhakujesz ich w 2-3 minuty - nie da rady hakuj Internal Servicesy i moze CI sie uda tak jak mi, a poza tym gra czesto sie wykrasza przy tej misji wiec uwazaj !!
Ja mam range mage (5 bodajze) wykonalem 4 misje specjalne od Arunmoru i doszedlem do takiej w ktorej ARC wypuszcza Revelation i ja musze go powstrzymac. Masakra. Ktos doszedl do tej misjii??
ja doszedłem chociaż nie uważam by była trudna... to zależy od szczęścia. Ja nie miałem ani jednego banku ani jednego central mainframe'a do wyleczenia tylko internale i co 3-4 minuty musiałem 1-2 serwy tylko leczyć... jeśli skaszanisz początek to przegrałeś bo 8-9 serwów nie potraktujesz faithem a każdy przenosi revelationa na kolejne 2-3...zacznij działać szybko na poczatku i będzie dobrze
Kurde, nie o to mi chodzi! Chodzi o to, ze PO misji. Tzn. Z tylu serverów pewnie nie zdazysz logow wywalic, wiec dobrze jest zamontowac ww. urzadzenia. Po misji sproboj wywalic logi, ale Motion Sensor miej wlaczony. Jak jego okno zrobi sie czerwone, to Gateway Nuke, 2 razy YES i BUUUUM!!! Dostaniesz nowy Gateway, ale tracisz caly soft. Dlatego nie robilem ostatniej misji Arunmora. Nie chce mi sie wszystkiego od poczatku zaczynac :x
Ja tą misję inaczej załatwiłem... najpierw wykonałem zadanie, a dopiero potem martwiłem się o logi bowiem jeśli bym nie zdążył to wtedy sobie NUKE odpale i po problemie. Najpierw wykonajcie misję... później zerknijcie do InterNIC'a i wykasójcie wszystki logi mówiące o przekierowaniach. Powinno być czystko od początku listy aż po sam koniec.
Ponadto przestańcie się tak martwić softem. Pomyślcie troszkę. Widzieliście zapewne misje w których trzeba było skopiować jakąś bazę danych. Na początku jest to trudne bo nie da się tak od razu wszystkiego skopiować i wła trzeba robić i z 10 razy. Podają Wam namiar na ich serwer plików na jaki macie kopiować pliki... wykonajcie taką misję... następnie się zalogujcie tam i wykasójcie zawartość tak abyście mieli miejsce dla siebie. W sumie to nie tzreba wykonywać misji, można ją anulować lecz spowoduje to obniżenie Waszego statusu. Jak by nie było wrzucacie tam wszystkie programy, pliki i inne ciekawe rzeczy jakie tylko znaleźliście "na necie".
Pozdro.
_________________ Jaka jest różnica między informatykiem na 1 i na 5 roku?
- informatyk 1 roku myśli, że 1 kB to 1000 B.
- informatyk 5 roku myśli, że kilometr to 1024 metry.
Przed misja zainstalujcie Motion Sensor i Nuke do Gatewaya, bo na 99,9% nie zdazycie wykasowac logow... tyle servów zhackowac...
Ale głupoty piszecie. Zmieńcie sobie getewaya na The VIRTUANET R-Acces Geteway. Na 99,9% was nie złapią bo transmisja miedzy waszym kompem a getewayem odbywa sie droga radiową. I nie mają na was haka. :twisted:
eee tam, poco sie tak bawic ja niemialem problemu, jak mi sie pojawiala centrala to ja tez hakowalem i leczylem i jeszcze mialem 1m-30s na przygotowanie sie na kolejne wlamy, a jeli jestescie madrzy i chociaz raz czytaliscie faq badz jakis artykol o lancuchach polaczen to pewnie doczytaliscie sie ze najlepiej w swoim lancuchu miec jakies servery co bardzo latwo shakowac. ja np przed przystapieniem do misji 4 Arumoru zanim dostalem majlo (a to troszke trwalo) skasowalem niepotrzebne serwery inne co mi sie przydadza wulaczylem z widoku, dodalem kilka bankow server krykinalny i seocjalny, do lancucha dodalem sobie interNIC, server studencki, test mashine (oczywiscie inter nic na poczatku a te dwa pozostale gdzies pomiedzy pozostalymi) wukonalem misje i skasowalem logi na wszystkich trzech maszynach, a za kazdym razem zamiast wymyslac nowy lancuch to ladowalem lancuch ustalonu przed przystapieniem do misli - tak zaoszczedzilem kilkanascie cennych sekund, no i niemialem problemu typu "a co mam zrobic zeby mnie niezlapali?"
Ciekawe ale raczej nie, Uplink jest nieskonczonie dlugi :D.
Tzn. ma nieskonczona liczbe misji (moze nie dla korporacji bo dla korporacji kiedys sie koncza misje :( ) Ale ma bardzooooooooooooooooooooooooooooooooooo duzooooooooooooooooooooo misji ;] i przy okazji pozniej mozesz je milion razy wykonywac xD aha i jest 15 specjalnych misji (niech cie zlapia to zobaczysz ze tyle mozesz miec ;P - wczesniej zrob save ;) ).
Czy jeśli wykonamy 5 misję Arunmor, będzie koniec gry?
odpowiedz na to pytanie znajduje sie na forum, trzeba tylko poszukac. jesli zrobisz wszystkie misje dla arumoru to wowczas po zakonczeniu bedziesz mogl grac dalej az do usranej smierci jesli ywkonadz dla arc to wraz z zakonczeniem ostatniej misji skonczy sie twoja gra.
Witam!
Jestem nowy w uplinka i nie wiem jak przejść tą misję... nie starczy mi czasu na wszystko... raz mam jakiś z analizatorem głosu raz nie przyjmuje połączeń z zewnątrz... jak najszybciej przez to przebrnąć?? :?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum