Wysłany: 2004-02-23, 13:58 SimpleUplink i Dark Signs
Właśnie gram w mod do Uplinka "SimpleUplink"
Jest *censored*nuke deleter, nowsze wersje kopiera, ułatwiony dostęp do maili i dużo więcej, a
co najważniejsze zapisuje zasejwowane połaczenie w odzielnym pliku zewnętrzym !!!
Genialne
-----------------------------
Musicie go mieć
-----------------------------
Ach ten Icepick, zawsze taki sam, tylko nie wiem czy dobrym pomyslem bylo wydanie takiego modu, bo... hackowanie nie jest tak proste jak uplink, a uplink wcale nie jest az taki trudny, wiec po co go jeszcze ulatwiac?
_________________ Don't hesitate to mute yourself...
Nikt nie każe Ci korzystać ze wszystkiego co ten "ułatwiacz" oferuje. Zapisywanie połączeń w pliku zewnętrznym jest przydatne, zwłaszcza jak robisz bardzo długie połączenia przez 20 albo więcej maszyn.
wszytsko dla ludzi hackowanie na realu faktycznie proste nie jest ale pobawic sie mozna. a co rei bys chciał zeby było w uplinku tak jak na realu albo podobnie ???? to zeby wykonac call bouncing musiał bys parcowac nad 10 serv przez kupe miesiecy zanim bys je pomyslnie ztunelował i musiał bys miec luciarskiego trojana a nie jakis sit jak prosiak czy cafeini a na pro racie nie wiem czy długo pociągniesz......
no chyba ze sam piszesz no to podziwiam podziwiam
_________________ Błądzić jest rzeczą ludzką - wszystko pogmatwać potrafi tylko komputer.
Wiesz, mysle, ze nie chce aby cokolwiek bylo jak w realu, ale na mojej maszynie przydaloby sie cos lepiej zrobionego niz uplink, np. uplink full3D, cos ala Operation Swordfish, albo jak poprostu dobry beoq, mi imponuje grafika i mozliwosci, text tez jest spox, ale bez przesady by cale zycie przesiedziec w irsi czy puttyssh.
a graliscie moze w Dark Signs, tam to chyba hacking dosyc wiernie odwzorowuje real, mozecie oblukac !! Sory ze posty nie zwiazany z uplinkiem (jak beda sprzeciwy to usune, nie ma problemu !!)
1. Dark Signs jest swietna gra choc wlasnie trudna, bynajmniej na poczatku. Mozna ja sciagnac z oficjalnej strony (chyba, ze cos zmienili), ok. 20MB i sam text :) Ja tam wole BlueSky, Hazard itp.
2. Jezeli bylby sprzeciw to sam bym usunal twojego posta :P
Jeżeli chodzi o real, to Uplink jest trochę podobny. Ale tylko trochę. Sam sie kiedyś bawiłem w te klocki do momentu, gdy moja sister odpaliła na moim kompie własnoręcznie napisanego wirusika. Po tamtym dysku twardym i kością pamięci został tylko popiół... :D
Ja tam kiedys gralem w Hacker 2005 ale lipny. Uplink jest o niebo lepszy. Misje maja jeden schemat: wlamac sie do lepiej lub gorzej strzezonych serwow, ukrasc kase i papa. po za tym wszystkie narzedzia sa od razu w ekwipunku!!!! Lipa taka ze sie mi chce pupe tym podcierac :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
simply uplink az tak nie ulatwia uplinka, chociaz nie wszystko mi w nim pasuje (szczegolnie to ze zdaje sie zmniejsza on sumy transferowane w misjach gdzie trezba wytropic nielegalny transfer bankowy, bo przez to znika dobra opcja na przechytrzenie gry dosc "uczciwym sposobem" :) ) najwieksze ulatwienie to lognuke pewnie, ale tak jak bylo mowione - nie musisz korzystac... ja juz odpuscilem sobie wiele progsow w standardowym uplinku tak jak tracy i inne jakies dictionary pierdoly...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum