Uplink-PL.info Wpłać złotówkę, zgarnij alias email!
FAQ Szukaj Użytkownicy Grupy Mapa

Przewodnik po forum /beta/
Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu Poprzedni temat :: Następny temat

Przesunięty przez: ReiLord
2006-11-04, 12:32
TEMAT: Arunmor LAN - brak centrali?
kozervar 
Registered

Wysłany: 2006-01-14, 20:06   Arunmor LAN - brak centrali?

Witam wszystkich...
Jestem nowy na forum, ale nie w uplinku
gram juz troche.
Mam pewien problem dotyczacy misji dla Arunmor. Musze spenetrowac siec lan ARC. Wiem ze lan jest ustawiany losowo, dlatego wysylalem screeny na moj serwer.
Końcowy fragment, do którego doszedłem.
Środkowy fragment.
Fragment poczatkowy.
Za cholere nie moge znaleźć serwera głownego z ktorego musze zkopiowac pliki. :angry:
Wkurza mnie ta sytuacja. Szukałem w całym okienku i nic... LAN SCAN nie 'pika', LAN PROBE uzyty na każdym fragmencie sieci nic juz nie wykazuje. Uzywając LAN SPOOFA tez juz nie otrzymuje zadnego efektu. LAN FORCE nic nie daje, oprócz towarzystwa kochającego admina... :neutral:
Masakra. Moze mi ktoś pomoże. Siedziałem nad tym chyba z godzine i nie moge rozgryźć tej sytuacji.
Z góry dzięki.
Pozdrawiam.
P.S. Wyczytałem gdzieś ze już ktoś mial podobny problem, że nie widział main serva ale ni było to przy tej misji... :cry:

Allegro - największe aukcje internetowe, najniższe ceny! Kup i sprzedaj!
krzychox 
PSZCZELARZ XD

Wysłany: 2006-01-14, 20:19   

Ja mialem problem w tej misji (ale daaaaawno temu:P) i pomogl mi Papi (dzieki) ale juz go chyba nie ma :P i ja po prostu nie uzylem (chyba) Lan Spoff'a na jednym subnecie.... moze tez tak masz... moze gdzie jest modem, uzywaj kazdego narzedzia (ale bez LAN forc'a :P ) na wszystkim co sie da :) moze sie uda :D

P.S. Witamy u NAS :P

Darth_Tanatos 
Registered

Wysłany: 2006-01-30, 18:24   

Przeczytalem, spojrzalem na screeny i byc moze juz wiem!
Sproboj wlamac sie do tego terminala zaraz za zabezpieczeniem (ost. screen). Sprawdz czy nie masz zadnych numerow dial-up czy cos. A jezeli nie to powlaz na terminale. Wiem ze to zmudne ale nie ma innego wyjscia.
A jesli TO nie da nic... to ja juz nie wiem.
Odpowiadam na to troche pozno ale po pierwsze jestem tu nowy (kilka dni) a po drugie... niewazne. W kazdym razie powodzenia;)

Pasztet 
Confident

Ostrzeżeń:
 1/3/5
Wysłany: 2006-11-08, 19:40   

Też mam problem z tą misją, mam już numer tego Dial-up'a ale niewiem co mam teraz zrobic :/

Skocz do: