Wysłany: 2006-01-14, 20:06 Arunmor LAN - brak centrali?
Witam wszystkich...
Jestem nowy na forum, ale nie w uplinku
gram juz troche.
Mam pewien problem dotyczacy misji dla Arunmor. Musze spenetrowac siec lan ARC. Wiem ze lan jest ustawiany losowo, dlatego wysylalem screeny na moj serwer.
Końcowy fragment, do którego doszedłem. Środkowy fragment. Fragment poczatkowy.
Za cholere nie moge znaleźć serwera głownego z ktorego musze zkopiowac pliki. :angry:
Wkurza mnie ta sytuacja. Szukałem w całym okienku i nic... LAN SCAN nie 'pika', LAN PROBE uzyty na każdym fragmencie sieci nic juz nie wykazuje. Uzywając LAN SPOOFA tez juz nie otrzymuje zadnego efektu. LAN FORCE nic nie daje, oprócz towarzystwa kochającego admina... :neutral:
Masakra. Moze mi ktoś pomoże. Siedziałem nad tym chyba z godzine i nie moge rozgryźć tej sytuacji.
Z góry dzięki.
Pozdrawiam.
P.S. Wyczytałem gdzieś ze już ktoś mial podobny problem, że nie widział main serva ale ni było to przy tej misji... :cry:
Ja mialem problem w tej misji (ale daaaaawno temu:P) i pomogl mi Papi (dzieki) ale juz go chyba nie ma :P i ja po prostu nie uzylem (chyba) Lan Spoff'a na jednym subnecie.... moze tez tak masz... moze gdzie jest modem, uzywaj kazdego narzedzia (ale bez LAN forc'a :P ) na wszystkim co sie da :) moze sie uda :D
Przeczytalem, spojrzalem na screeny i byc moze juz wiem!
Sproboj wlamac sie do tego terminala zaraz za zabezpieczeniem (ost. screen). Sprawdz czy nie masz zadnych numerow dial-up czy cos. A jezeli nie to powlaz na terminale. Wiem ze to zmudne ale nie ma innego wyjscia.
A jesli TO nie da nic... to ja juz nie wiem.
Odpowiadam na to troche pozno ale po pierwsze jestem tu nowy (kilka dni) a po drugie... niewazne. W kazdym razie powodzenia;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum