Wysłany: 2006-11-29, 13:23 Problem z używaniem programem: Obejście Proxy
Wiem, że był już taki temat, ale tam nie znalazłem odpowiedzi. Jak uruchamiam ten program to wyskakuje mi taki kwadracik. Na stronie http://uplink-pl.info/art_5 czyli w poradniku na tej stronie, jest napisane żeby wkleić ten kwadracik w jakąś "belkę" obok napisu. Tylko nie wiem która to ta "belka" i Który to napis. Proszę o szybką pomoc.
Ja mam tego hud'a, podczas misji z rozpoznaniem osoby, do której były przelane pieniądze muszę obejść proxy. Włączam HUD, patrze, są 2 zabezpieczenia: Proxy i Monitoring. Wybieram zatem menu obejść, wybieram obejście proxy i monitoringu i wrzucam je na huda w odpowiednie miejsca. Później próbuję się połączyć a nadal widzę komunikat, że nie jest to możliwe ze względu na proxy :/. Jak mam użyć tego obejścia? Czy to działa tylko w pewnym momencie czy jak z tym jest. Jeżeli taki temat już był to przepraszam ale nie znalazłem.
Nie pamiętam, ale zdaje się, że gdzieś w dziale admin powinno być napisane. Zresztą, te programy zawsze powinno się kupić w najwyższej dostępnej wersji. Kupowanie wcześniejszych to strata kasy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum