dostałem zadanie od AAC żeby rosprzestrzenić wirus "objawienie" ort
piszom tam że trzeba go uruchomić z konsoli. ort
Wtedy zdałem sobie sprawy że ja wogłule nie umiem się konsolą posługiwać graf
przosze o krutkie wyjeśniejie( , ) co jak i gdzie ort, graf, int
(wiem gdzie jest konsola ale niewiem co pisać) int
Popraw bledy - programmer Ocena - Ndst. Czas poprawy - 24 h. - mgr. inż. krzychox
pozwole zadać jeszcze 2 pytanka nie związane z tematem
1) włamałem się na konto pewnego gościa. patrze a on ma 80000 kredytów
chciałem je przelać do siebie ale pisze mi że niemoge bo Proxy coś tam blokuje n niemoge przelewać kasy. postanowiłem ją wyłonczyć (za pomocą programu wyłonczenia proxy) ale dalej nie moge jak przelać tą kase
2) mam zadanko gdzie podejżewają gościa o korupcje a ja mam sprawdzić komu on wysłał kase.
włamałem się na jego konto (zdobywając jego numer konta oraz hasło) wchodze w logi
i klikam ten najbardziej wartościowy, pisze że odmowa dostępu przez proxy
wiłanczam ją i klikam ponownie ale tym razem nic sie nie dzieje
postanowiłem sprawdzić gościa któremu wysłał kase (włamując sie na jego konto i robiąc to co na wcześniejszym). nic to nie dało
powiedzcie jak sprawdzić te logi (albo jaki program jest potrzebny)
z góry dziękuje
Arston
Ostatnio zmieniony przez krzychox 2006-11-27, 22:07, w całości zmieniany 2 razy
1. Jesli masz problem z proxy, omin proxy (przy uzyciu odpowiedniego programu)
2. Spisujesz nazwisko goscia, do ktorego wyslal siano i dajesz je w mailu.
http://uplink-pl.info/forum/search.php
Przyda ci sie
A jesli nie, to wpisz "help" ablo "pomoc" (zaleznie od wersji gry).
w mojej wersi będzie pomoc
programmer napisał/a:
1. Jesli masz problem z proxy, omin proxy (przy uzyciu odpowiedniego programu)
ja wyłanczam proksy za pomocom odpowiedniego programu (Wyłonczenie Proxy)
ale wyskakuje żebym slontaktował się z administratorem :(
może mieć to związek z tym że nieochodze monitoringu ??
programmer napisał/a:
2. Spisujesz nazwisko goscia, do ktorego wyslal siano i dajesz je w mailu.
Wylaczenie
I nie uzywaj tego programu bo jest cienki i nic nie daje.
Jesli monitor jest wlaczony to zmienia sie tylko fakt, ze szybciej cie namierzaja.
Mam problem z przejsciem misji w wersji 1.31 PL a mianowicie nie moge porazic sobie z rozwaleniem systemu. Zadna komenda nie dziala (odpowiada ze niewlaściwy folder) Prosze o jak najszybsza pomoc. Dzieki
[ Dodano: 09 Gru 2006 18:51 ]
Mam problem z przejściem misji w Uplink PL wersja 1.31 a mianowicie nie moge poradzic sobie z rozwaleniem systemu. Gdy wpisuje komende np. "usr usuń" odpowiada ze niepoprawny folder. Prosze o szybka odp. Dzieki.
ja mam inny problem mam wersje polską wiec komenda wejscia to dir ale to niewazne wazne jest to ze jak wpisuje to pokazuja mi sie wszystkie folder a jak pisze np. dir sys to tak samo CO JEST?????????????????? prosze o odpowiedz
[ Dodano: 03 Sty 2007 22:54 ]
Blaaaagaaaaam o odpowiedz
_________________ Rydzyk-Lubię tańczyć z nim
Jurek-Marek kocha swing
Giertych-Z nim zatańcze za rok
Lepper-Ciągle myli krok
Witam. Pisze bo mam problem z polska wersja gry.
Problem dotyczy OBJAWIENIA:
Kopiuje je na dysk, wchodze do konsoli, pisze "cd usr" a nastepnie "uruchom program objawienie" i caly czas wykakuje komunikat ze "nie znalezino programu". Probowalem juz tez psiac z duzej litery i nic, patrzylem tez spod konsoli skopiowany plik Objawienie jest na dysku w usr. Czy ktos spotkal sie juz z podobnym problemem i wie jak go rozwiązac ?
pamietam ze keidys dawno jak gralem w angileska wersje to nie bylo problemu z komenda "run relevation"
Prosze o pomoc bo nie che mi se zaczynac znowu od nowa gry po angielsku, savy nie sa niestety kompatybilne.
[ Dodano: 29 Lip 2008 14:24 ]
I maly update.
jest tez klopot z uruchomieniem programu MonitorObjawienia w jednej z misji Arumor. To samo nie znaleziono pliku. Czy to jest BUG polskiej wersji czy tzreba jakos inaczej wpisywac te programy ?
[ Dodano: 29 Lip 2008 15:03 ]
dobra rozwiazlem problem sam trzeba bylo wpisac tylko "uruchom" a nie "uruchom program".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum