mam zadanie rozwalić kompa pewnej firmie. W zadaniu pisze użyj wirusów czy czego tam możesz. Włamuje sie do Komputera Głównego który mam zniszczyć i co dalej?;> moze ktoś Mi to opisać?
Temu panu sie to pewnie nie przyda, ale może jakaś inna zabłąkana dusza będzie chciała wiedzieć :P
Włamujemy się na serwer (przydałby się bypass na firewall, jeśli takowy jest zamontowany) i wchodzimy do konsoli. Wchodzimy do katalogu usr, usuwamy wszystko (cd usr -> delete), tak samo w katalogu log (cd log -> delete, NIE trzeba wpisywać cd .. ) i sys. Na koniec resetujemy kompa komendą shutdown i czekamy aż nas rozłączy ;) Po czym na wszelki wypadek kasujemy logi na InterNICu i odpowiadamy na misję ;)
Innym sposobem jest wpuszczenie tam Revelation (kopiujemy go na file server, po czym wchodzimy do konsoli i wpisujemy run revelation - a komp wykończy się sam :P )
moze to byc bug ale jak dostaniesz nastepna misje rozwal tego samego kompa - to od razu odpowiedz, mi to przechodzi bo juz raz uslyszeli o tym srewerze :]
Ostatnio zmieniony przez N00b 2009-07-31, 21:31, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum