Wysłany: 2007-08-12, 19:42 Wal przy wlamie do banku
Mam problem. Wchodze do banku Biometrica, spisuje konta. Caly czas obejscie monitoringu i proxy, a polaczenie TYLKO przez InterNIC. Znajduje jakies konto, wchodze na nie, przelewam se kase. Wchodze w bilans konta - wywalam loga z przelewem. wchodze do InterNIC usuwam logi z polaczeniem. Normalnie linia prosta sie lacze z bankiem Uplink wchdoze na konto i z bilansu usuwam log o przelewie (oczywiscie obejscie monitoringu i obejscie proxy). Dla sprawdzenia czy sie udalo daje najszybszy czas. Po chwili wyskakuje, ze mnie zlapali i mam koniec. Co zrobilem zle?
Aha rozumiem.... a wiec czy po wlamie do banku jest jakis sposob na wymiane bramy? To nie jest ciekawe czekac realne 24 godziny :/ na kazda czesc nowa znowu.... :/
[ Dodano: 13 Sie 2007 11:35 ]
A po za tym czy bug polega na tym, ze nie mozna przyspieszyc czasu w ogole, bo o jakiejs godzinie mnie zlapia, czy nie mozna przyspieszyc go do jakiejs godziny?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum