Mam jakiś tam lanik, mam misje ze zniszczeniem komputera głównego ;]
problemem jest ze przy wejściu na niego ,admin loguje sie na siec..i szuka..niestety mu sie udaje to po kilku sek..
serwer leży pomiędzy router - > hub - > server , czyli mam max mało czasu na cokolwiek...a lan jest bardzo mały..
probowalem zwodzic admina ,resetami,backiem, ale on ponownie sie relogowal i nie dawał mi czasu na nic;) oczywiscie nie bylo mowy o uzywaniu lan_force itp..
Jak zwiesc admina? jak zwiekszyc czas szukania mnie po lanie? jakie sa inne metody..
Ja mam identyczny problem, tyle że mój LAN składa się z routera, huba, kontrolera, 2 zamków i mostka. Jak możliwe jest złamanie zabezpieczeń głosowych, hasła i usunięcie systemu wraz ze wszystkimi plikami zanim mnie namierzą?
_________________ Jam jest Lord Voldemort!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum