Uplink-PL.info Wpłać złotówkę, zgarnij alias email!
FAQ Szukaj Użytkownicy Grupy Mapa

Przewodnik po forum /beta/
Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu Poprzedni temat :: Następny temat

TEMAT: Problem z misją ver.pl
Bartas 
Novice

Wysłany: 2008-01-12, 12:07   Problem z misją ver.pl

Więc to idzie tak.....
Mam misję żeby skopiowac plik kom-data-90693 i przesła kolesiowi ale jak się włamuje się na konto i wchodze w zbiór tych wszystkich plików to tam nie ma ani jednego....
screen

I jeszcze jedno...jak mam ustawioną większą rozdzielczośc to mi up link się zacina....o co biega ?

Allegro - największe aukcje internetowe, najniższe ceny! Kup i sprzedaj!
Dale 
Mod

Wysłany: 2008-01-12, 12:40   

Co do zacięcia to nie wiem. ale w takiej ilości linijek kodu, czasami trafiają się błędy :P

A jeśli chodzi o brak plików to przypomnij sobie czy przypadkiem nie byłeś na tym serwerze ostatnio z misja wyczyszczenia dysków :] Bo trzeba kontrolować takie misje. Też często musiałem kraść dane które były usunięte przeze mnie 3 minuty wcześniej. Nie zostaje ci nic innego jak anulować tę misję, chyba że wchodzisz na zły serwer tej firmy (też mi się zdarzyło).
Ostatnio zmieniony przez Dale 2008-01-12, 12:43, w całości zmieniany 1 raz  

Bartas 
Novice

Wysłany: 2008-01-12, 12:42   

Właśnie ja na tym serverze jestem pierwszy raz ,no ale to chyba bede jednk musial anulowac....no chyba ze ktos wie o co chodzi ja moge poczekac.

[ Dodano: 12 Sty 2008 13:57 ]
Ej Juz wiem czemui nie ma tych plików ale to troche bez sensu ze te misje zostaly.....Otórz wszedłem do tych Usług wewnętrznych UpLink i wszedłem w wiadomosci i tam pisało że jakis haker wszystko usunął z tego servera.

[ Dodano: 12 Sty 2008 14:38 ]
Mam jeszcze jedno pytanie.Jeżeli wgram tego money cheat'a to jak mam 900c to w nieskończonosc będe mial 900c czy mi się zrobi nieskonczonosc pieniędzy i będę mógł kupic wszystko w najlepszej wersji ? Bo jeżeli to pierwsze mi hack działa ale mi nie starcza na zakup oprogramowania a jżeli to 2 to hack nie działa
Ostatnio zmieniony przez Bartas 2008-01-12, 12:43, w całości zmieniany 1 raz  

Skocz do: