Jestem przy misji gdzie muszę się włamać do Międzynarodowej Bazy Socjalnej [czy jakoś tak] i muszę zmienić pewnemu gościowi w danych na to że żyje. I jest to pierwsza misja z obejściem proxy. I tu jest problem, nie mam pieniędzy na program do obejścia/wyłączenia proxy. Co zrobić ? Kredytu także nie wezmę bo nie spłaciłem tamtego co na początku gry się dostaje. Może jakiś cheat jest, albo inny sposób, help! [i jak ktoś powie jak zdobyć pieniądze, może także powiedzieć jak przejść do końca tą misję, jak napisałem, pierwszy raz z obejściem proxy].
Zbierać pieniądze powoli, misjami z kopiowaniem/kasowaniem plików :P Ewentualnie gdzieś po downloadzie pałęta się coś takiego jak "Omnix Gateway" - wgraj sobie i kup w grze :P
Heh....po 1:
To nie jest misja gdzie trzeba proxy (jest w pewnym poradniku)[wiem bo w niej też jestem i tez mi brak kasy]
po 2:
ja mam taki problem że mnie za szybko namierzają lub za wolno deszyfruje hasło i kiedy mam wpisywac imie i nazwisko to mnie łapią a mam tylko 900c i Łamacz_Hasła v.1 więc chyba będe musiał założyc nowe konto.
A te Omnix Geteway to ja próbowałem zainstalowac według poradnika [mam versję polską] i nie chodzi a jak chce miec money cheata to musze miec ver. 1.3 a jak instaluje patha to po instalacji próbuje wczytac swoje konto i mi bląd wyskakuje.
[ Dodano: 12 Sty 2008 21:04 ]
Sorki mój błąd jednak trzeba proxy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum