Wysłany: 2008-11-20, 02:04 VDPIN - Jaki jest sposob na to zabezpieczenie???
Mam tylko jeden problem przy wlamywaniu sie do bankow. A mianowicie nie wiem jak sie zabrac za Virtual Dynamic Person Identification Number.
Czy potrzebny do tego jakis program?
Żaden program tylko umysł ;] Musisz wszystkie kwadraty zmienić na zielono lub niebiesko. nie jestem pewien czy na pewno tylko zielony zawsze działa.
Gdzieś był poradnik mojego autorstwa jak od konkretnego ustawienia dojść do końca.
Jak ise wprawisz to chwilę zajmie Ci, dowolny układ. Trzeba przy tym posiedzieć po prostu.
_________________ Krzyknęli "Zniszczenie" i spuścili ze smyczy Psy Wojny
Ale ze mnie idiota...
Znalazlem ten plik i go kupilem. I calkiem inaczej kwadraciki wygladaja. Dochodze do jednego i nie moge znalezc dalszego rozwiazania. Wiem ze jest na to jakis sposob ale nie moge go znalezc. Krotko mowiac leze i kwicze...
Dzieki za pomoc.
No dobra udalo mi sie. Ale jak na razie tylko raz i nie mam pojecia jak.:) Szczescie mialem. Powinien do tego byc jakis crack. Na jakiejs angielskiej stronie wyczytalem, ze cos takiego istnieje ale nie wiem gdzie szukac. Mozecie podac mi serwery ze sklepami?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum