Wysłany: 2008-12-29, 22:03 Problem z bankiem, bug?
Szukalem podobnego tematu, ale nie znalazlem jesli sie pomylilem i jest taki temat to przepraszam za zasmiecanie.
Robie wszystko po kolei czyli:
1 wchodze na strone banku "o nas" biore numer administratora(czy dyrektora ma byc? probowalem z oboma)
2 dzwonie, mam probke glosu.
3 robie CB lacze sie w wybranym bankiem robie obejscia baypassami v.5
4 wchodze na konto admina sprawdzam numery kont spoisuje i wychodze
5 wpisuje numer konta i lamie haslo PB, wchodze w "przelew" wpisuje ip swojego banku, numer konta i kwote przelewu i w tym momencie pojawia sie "operacja sie nie powiodla. prosimy o kontakt z admin. banku."
Oczywiscie wiem ze pozniej trzeba wykasowac logi w jednym i drugim banku + usunac info z ktorego konta na jakie i ile kasy bylo wyslane.
Prosze powiedziec czy to ja cos zle robie czy to jakis bug?
Dzis rano jeszcze raz wszystko sprawdzalem z tym bankiem i innym i dane na pewno sa dobre. Probowalem nawet przelewac po 100 kredytow i nic a kolesie na koncie mieli po pare tysiecy wiec to raczej nie blad danych.
Zaczelem grac w wercje EN 1.55 jak dojde do bankow to zobacze czy ja cos zle robie czy to byl jednak bug.
A patch do czcionki masz? Bo w PL czasem mozna sie pomylic przez te literki. Ewentualnie kolejna rzecz, ktora "sie popsula" przy produkcji spolszczenia.
Ostatnio zmieniony przez ps 2008-12-30, 15:02, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum