Nie powiedziałbym jancio22, że masz rację. Wahałbym się strasznie przytupnąć Ci nawet. Ale nie będę się rozpisywał, co źle mówisz. Mam nadzieję, że mój poradnik rozwieje wszelkie wątpliwości, mity etc.
A wiec sprawdz sobie krok po kroku tak jak napisalem, uzywasz bypassow w wersji 5.0, laczysz sie przez callbouncing gdzie pierwszym kompem jest InterNIC, przelewasz sobie na swoje konto z dowolnego konta dowolna ilosc kasy, usuwasz log po operacji na kontach, potem usuwasz log bouncingu na InterNICu i juz po sprawie. Dokladnie tak to jest opisane w najlepszym poradniku do Uplinka, a poza tym sam sprawdzalem kilka razy.
lol ludzie to dziala !!! wlasnie sobie przelalem kase 1005251c :) thx jancio :) tylko zapomniales dodac we wczesniejszym opisie ze trzeba usunac logi w banku uplinku czyli tam gdzie kasa zostala przelana.... mamy wiec 3 serwery na ktorych trzeba usunac logi.... trzeba sie streszczac albo miec wiele polaczen ;)
jancio22 nie dziala bez usuniecia w banku...... predzej chyba bez usuwania w interNIC'u.... nie wiem....... wiem ze mnie zlapali jak nie usunalem w banku uplinka...
Dzięki wielkie za tą instrukcje!!! BTW zauważyłem że nie warto na początku gry przeyłać kasy z kont (tych z misji) bo one żyją własnym życiem. Może na nich urosnąć kasa albo zmaleć. Jak było konto z chyba 4000 to przed chwilą oprózniłem z niego 1206988c :D Jeszcze dobiłem kolesia i musi zpłacić pożyczkę którą wziąłem na jego nazwisko, hehe
_________________ Krzyknęli "Zniszczenie" i spuścili ze smyczy Psy Wojny
jancio22 nie dziala bez usuniecia w banku...... predzej chyba bez usuwania w interNIC'u.... nie wiem....... wiem ze mnie zlapali jak nie usunalem w banku uplinka...
Byc moze, wazne ze juz wiemy jak hackowac banki, i ze wystarczy usunac logi po operacjach na obu kontach i z InterNICu. :)
Witam wszystkich.
Mam kilka kont na których w sumie bedzie kilka milionów. Łącze sie z bankiem przez InterNic, wyłączam proxy i monitor. Robie przelew na moje konto. Kasuje loga. Wchodze na moje konto. Kasuje loga. Wchodze na InterNic, kasuje loga. Po kilkunastu sekundach mnie łapią. Co robie źle ???
ja najpierw kasuje loga na koncie ofiary, pozniej w interNic i na koncu u siebie na koncie i to jest chyba wlasciwa kolejnosc bo mnie nie zlapali jezcze !!
ehh, zrobiłem jak mówiłeś i nic to nie dało. Najdziwniejsze jest to, że ponad pół roku temu grałem w uplinka i udało mi się przelać kase (też sie wtedy z tym męczyłem aż wkońcu sie udało). Niestety nie pamiętam już jak to robiłem
no to panowie kombinujcie bo z tego co wiem na 100% jest jakis sposób tylko ze to nie jest jakis sposób a mały cheat bo z tego co mi sie wydaje gra nie przewiduje hackowania banków i to moze byc błąd w grze.... a zreszt a kogo to wazne ze działa....pozdrawiam i miłego pracowania nad uniwersalnym planem hackowania bankuffff... z resztą jestem tu na tym temacie tak tylko na chwilke....
_________________ Błądzić jest rzeczą ludzką - wszystko pogmatwać potrafi tylko komputer.
moze masz za wolny sprzet musisz robic to szybciej, ja hackowalem na najszybszym dostepnym zeby sprawdzic czy sie da i udalo sie za drugim razem bo zlapali mnie za pierwszym na hackowaniu Uplink Bank jak kcialem loga wyczyscic bez call bouncingu, potem robilem wszystko jak trzeba i spoko dzialalo !
No więc tak, porobiłem przelewy tak, że całą kase jaką chce ukraść mam na koncie jednego kolesia (9535709 kredytów). W tym samym banku zrobiłem sobie konto (żeby było szybciej). Zakładam bypas proxy i monitor, przelewam kase, kasuje loga z konta ofiary, nie rozłączam sie i loguje na moje konto, kasuje loga. Szybko łącze się z InterNic i kasuje loga o przekierowaniu i o moim wejśćiu jako admin. Wszystko to trwa chwile. Po mniej więcej minucie mnie łapią. Sprzętu jeszcze nie zmieniałem, chciałem z tym zaczekać na moje 10 milionów :P
No to teraz sie zdenerwowałem. Kupiłem lepszego Getwaya, motion sensor i Nuke. Pomyślałem, że jak przeleje sobie 10 milionów na konto i będą mnie chcieli złapać to wysadze sprzęt (niewielka strata) i kupie sobie nowy. Motion sensor nie zadziałał. Dlaczego ???
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum