Wysłany: 2009-05-05, 13:48 Highly skilled agent required for removal job..
"Highly skilled agent required for removal job"
Włam się do Global Criminal Database i odszukaj odpowiednią osobę. Wpisz jej np."Broken Parole","Robbery","High tech fraud","Unauthorised systems access" i kliknij na "Authorise Arrest". Uwaga! Obniża Neuromancer Rating.
No i z tą misją mam problem, włamuje się do Global Criminal Database , wpisuje te przestępstwa i jak klikam Authorise Arrest to nie chce przyjąć, wyskakuje okienko i tam coś pisze ze ćoś tam 2 przestępstwa, ale dokładnie nie wiem co tam pisze bo angielskiego do perfekcji nie opanowałem i nie których słówek nie znam :D Jak ktoś wie jak to zrobić to proszę o pomoc
No to to ja wiem bo wpisywałem już to : "Broken Parole","Robbery","High tech fraud","Unauthorised systems access". I nie akceptowało dlatego napisałem tutaj bo nie wiem co zrobić
Jeśli gra tego nie akceptuje, wygląda na to, że wpisujesz źle. W oskarżeniu musi znaleźć się słowo parole, bądź Parole, zapisane w dokładnie taki sposób.
create_msgbox ( "Arrest Not Authorised", "Authorisation rejected\nA suspect must have 2 prior convictions "
"and must have broken parole before an arrest can be authorised remotely." );
}
Ostatnio zmieniony przez ps 2009-05-05, 21:31, w całości zmieniany 1 raz
No to to ja wiem bo wpisywałem już to : "Broken Parole","Robbery","High tech fraud","Unauthorised systems access". I nie akceptowało dlatego napisałem tutaj bo nie wiem co zrobić
W takim razie w tym poście kłamiesz. Popatrz sobie na tego posta, na swojego screena, na wycinek kodu który podałem wcześniej i zastanów się, dlaczego nie działa.
Czemu kłamie ? Na screenie jest dokładnie to co napisałem w tym poście
prog napisał/a:
aleś ty miły... zły dzień?
pytam z ciekawosci zeby szybko ciekawa kartoteke robic
a przegladajac baze danych nie tak latwo wylapac
chociaz systematycznie notuje przestepstwa ktore sie pojawiaja
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum