Wysłany: 2009-05-31, 18:35 Jak włamać się do komputera usług wenętrznych?
Jestem nowy w tym temacie.Nieco dzieki radom ze strony udało mi sie osiągnąć. Teraz zastanaiam się nad misją namierzenia hakera ktory sie wlamal.... itd. W inym temacie przeczytalem ze powinienem najpier uderzyc w komputer usług wewnętrznych Uplink ale nie wiem jak sie dosac do admina bo jest niepodswietlony.Moze cos zle robie? prosze o podpowiedz albo screen .
Nie należy włamywac się do Uplink ISS, aby normalnie przejść tę misję musisz po prostu wlamac się na komputer, który masz w mailu, wejść w logi, sprawdzić log z datą podaną w mailu, spisać IP, wyczyścić ślady po sobie, włamać się na tamto IP i powtarzać w/w czynności do skutku.
Ok juz dalem rade:) Jeśli chodzi o sposob przejscia takiej misji to ten opisany z kopiowaniem pliku z agentami jest prostszy i co najwazniejsze dla nas praktycznie nieszkodliwy wystarczy po kolei wpisywac nazwiska i sie trafi:) moze to troche lamerskie ale kto powiedzial ze hakowanie ma jakis kodeks moralny :P jesli tak mozna powiedziec.Dzieki za info
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum