Przedstawię fajny bug :D
Wchodzę do banku, włamuję się i spisuję konta.
Loguję się na pierwsze konto i tu O.o 1,000,008,400 credits!!!
Jak to możliwe?!
Proszę o odpowiedź!!!
To żaden bug... na tym koncie po prostu jest tyle kasy bo twórcy tak ustanowili :P to część misji typu... szczerze mówiąc nie pamiętam jakiego. Anyway, po prostu masz sprawdzić do kogo przelano całą tą kasę z określonego konta i voila.
W kazdym banku jest takie konto... A kwoty od misji pojawiaja sie na kontach w momencie rozpoczecia misji.
Eeee nie w każdym :P ostatnio chciałem okraść bank ale nie mogłem znalejść odpowiedniej misji (wiadomo jakiej), więc postanowiłem zrobić to na własną rękę... po 7 bankach (gdzie logowałem się na każde konto) mi się odechciało (żeby nie było sprawdzałem też ile i gdzie wysłali).
W kazdym banku jest takie konto... A kwoty od misji pojawiaja sie na kontach w momencie rozpoczecia misji.
Eeee nie w każdym :P ostatnio chciałem okraść bank ale nie mogłem znalejść odpowiedniej misji (wiadomo jakiej), więc postanowiłem zrobić to na własną rękę... po 7 bankach (gdzie logowałem się na każde konto) mi się odechciało (żeby nie było sprawdzałem też ile i gdzie wysłali).
podbijam, nie w każdym banku jest takie konto z grubym hajsem, od godziny szukalem konta w 4 różnych bankach i dopiero w piątym znalazłem acc z 1kk hajsu ;)
Ostatnio zmieniony przez Tacek 2010-01-18, 13:20, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum