Wysłany: 2004-03-21, 00:30 Trace a recent balance transfer
Mam sie wlamac do jakiegos banku i sprawdzic komu jakis account przetransferowal ogrom kasy.. tylko problem w tym, ze jak juz sie zdaze wlamac to mam juz status wykrycia 90% i musze zmykac.. nawet nie zdazam czesto skasowac loga z wejscia.. To jest nie mozliwe! A kasy nie mam za bardzo na nic super.. znaczy moge sobie kupic CPU TURBO, ale teraz mam ten 150.. nie wiem.. chcialem oszczedzac na Hud'a ConnectionAn... :/ Co mam robic? :-)
Jak masz sprawdzić stan czyjegoś konta to nie musisz tego robić za jednym razem. Łączysz sie z bankiem przez kilka serwerów (w tym InterNic) wpisujesz numer konta danego kolesia, łamiesz hasło i sie rozłączasz. Potem możesz sie połączyć bespośrednio do banku, ponieważ hasła prywatnych kont nie zmieniają sie (wchodzisz jak na swoje konto więc nikt cie nie śledzi). Loga usuwasz tylko w InterNic
Pozdrawiam
Hehe.. Poradzilem sobie jakos :-) Tylko teraz mam kolejny problem.. Oni mi kaza zebym okreslil stan "loan'a" (co kolwiek to znaczy :D) .. Wchodze na to jego konto i widze ze ma Loan:0 Ale jak mam i przeslac te informacje? Wpisac jakos?
Edited by iNsEcT: uznalem ze screen byl niepotrzebny
No to ja znowu po rusze ten temacik bo nie wiem co mam zrobic...
a zadanie brzmi tak...
Trace this account and find the receiver of this money...
jak mozecie to napiszcie o co biega w tym bo nie kumakuje... :D
Musisz znalesc nazwisko kolesia na ktorego konto poleciala spora kasa. Wchodzisz na podane konto, sprawdzasz gdzie zostaly przelane pieniadze (zapisz sobie na kartce IP banku i numer konta). Wbijasz do tego banku i logujesz sie na to konto, tam wybierasz jakies info (ktoras z kategorii) i tam bedzie podane nazwisko wlasciciela konta, zapisz sobie je i napisz je w mailu z odpowiedzia ze wykonales zadanie
Hmm no oka mam dane zioma nr konta ale ni cholery nie umiem wpisac tych danych do maila jedyne miejsce gdzie moge cos napisac to Temat:... a w tresci nydy rydy sadze ze trzeba zapodac im jakis plik... ale probowalem kopiowac po koleji i nic nie dalo rady... :? nie wiem... jeszcze cos pomysle...
Ale i tak dzieki za rade przynajmniej jestem jeden krok blizej konca misji :D
no okaa pisac juz umiem ale nie wiem co albo jak
koles sie zwie Christopher Jayant
nr konta. 1931544
i IP banku 149.299.301.233
no i wpisuje rozne kombinacje i dostaje odpowiedz "Could you please verify your results. We Have Reason to belive that person is not responsible" :?
Ehhh Tak to jest jak sie zapomina angielski....
nie wiem jeszcze bede sie meczyl... :?
[ Dodano: 2005-05-16, 18:13 ]
Wiedzialem ze to cos banalnego... poszukalem znalazlem jakiegos tutka po angielszku :D a rozwiazanie okazalo sie Banalnie Banalne :lol: Name: ........ I to wszystko a ja sie tyle meczylem....... :evil:
Mam podobny problem,
jestem już w 2 banku namierzyłem do kogo transfer wpłynął (Christopher Share), ale jak wpisuje samo nazwisko, name: imię nazwisko, dalej nic. Niewinny. :(
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum