Wysłany: 2010-06-04, 08:32 Problem z Neuromancerem
No dobra... zrobiłem rangę Professional (z góry uprzedzam, że gram w angielską wersję), i mam aktualnie NeuroMancera na "single minded".
Problem jest taki - o ile wcześniej mogłem wybierać misje podwyższające lub opuszczające NM, to teraz pokazują mi się tylko takie, które go opuszczają, czyli namierzyć hax0ra, wrobić gościa w przestępstwo itp.
Chcę równocześnie jednak dalej rąbać rangę w górę.
Muszę więc zrezygnować z dobrego neuromancera, czy jest jakiś sposób?
Ostatnio zmieniony przez krzystar 2010-06-04, 08:35, w całości zmieniany 1 raz
Co najwyżej poczekać aż się pojawią inne misje. Ew. zacząć misje specjalne po stronie Arunmor
Ehh... misje specjalne z Arunmora już dawno przeszedłem, przed napisaniem posta, a przewijałem już ekran misji nawet o parę lat i żadne inne się nie pojawiały. 8-(
To trochę lipa. Pewnie nic wiecej nie da sie zrobic. Mozesz jeszcze rozpierdzielac ręcznie serwery, ale nie wiem czy to tak bezpośrednio podnosi neuromancera.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum