Wysłany: 2010-04-03, 13:59 Uplink PL v1.3 problem z grafiką
Witam serdecznie wszystkich mam mały problem z ta grą a mianowicie po uruchomieniu gry
ekran stracznie miga napisy rozmazuja sie i obrazy nachodza na siebie
Moja wersja to Uplink PL v1.3 Windows XP .
Na poczatku po pierwszej instalacji było wszystko dobze pograłem jakies 2 godzinki i wylaczyłem, nastepnego dnia juz zaczely sie te problemy z obrazem
Nie pomogly re-instalacje ani usuwanie plików .dll jak wyczytałem w innych tematach
po zainstalowaniu patcha jest wszystko oki ale jest jezyk angielski a mi zalerzy na polskim
Czy macie moze jakies rozwiazanie tego problemy czy zostaje format systemu i modlic sie zeby bylo dobrze po nim ????
Format systemu raczej nic nie da. W przypadku polskiego uplinka jedyne co można zroibć, to tryb zgodności z Windows 2000, usunięcie DLLi i aktualizacja sterowników do karty graficznej, co nie zmienia faktu, że błędy w wyświetlaniu tak czy tak się jakieś pojawią.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum